Bestellen

Of wijzigen of annuleren

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bestellen is simpel en doe je in een paar stappen. Je begint door een luchtreiniger uit de shop te kiezen en die in je digitale winkelmandje te plaatsen met de gele knop. Vul vervolgens je gegevens in, je rekent je bestelling af en klaar ben je! Wil je liever eerst een medewerker spreken? Bel dan naar onze klantenservice op +31 (o)85 060 7672

Wat gebeurt er na de bestelling?

Zodra we de bestelling hebben ontvangen, wordt de voorraad gecontroleerd en nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor bezorging.

Hoe annuleer ik mijn nog niet geleverde bestelling?

Je kunt je bestelling bij ons annuleren door ons te bellen met je bestelnummer, we nemen dan telefonisch je annulering met je door en maken een afspraak over de terugbetaling of de annulering van de uitstaande betaling. Wil je liever schriftelijk je bestelling annuleren? Stuur ons dan een bericht per email.

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Je bestelling wijzigen kan telefonisch of per email. Zorg dat je de bestelgegevens bij de hand hebt en neem contact op met onze klantenservice om je bestelling aan te passen.

Laaiend enthousiaste reviews

Linda Verdijk
Lees verder
Ik wilde eerst een HEPA luchtreiniger kopen maar dan moet ik zelf die filters vervangen. Met deze hoeft dat niet, dat is een zorg minder.  
T. Vendrig
Lees verder
Als werkgever weet ik hoe belangrijk een goede luchtkwaliteit is voor de concentratie. Ik betrap mezelf er op dat ik telkens in de app de luchtkwaliteit bekijk. Als de IAQ goed is ben ik trots dat we dat goed geregeld hebben.
Henja de Wit
Lees verder
Mag ik ook zeggen dat ik het gewoon een mooi ontwerp vind? Hij staat prachtig.
Thomas B.
Lees verder
Clean, ziet er goed uit!
Ella Olthof
Lees verder
Wat een verschil! Ik had best wel last van hooikoorts maar ik heb nu op kantoor geen last meer van rode ogen of niezen.
Henk van Wijngaarden
Lees verder
Ik gebruik hem in de slaapkamer en ik heb geen verstopte neus meer als ik wakker word. Ik heb net een 2e besteld voor in de woonkamer. Hoop die snel te ontvangen.
I. Knossen
Lees verder
Ik heb deze luchtreiniger gekocht voor mijn moeder voor in haar zorgkamer en hij staat gewoon 24/7 aan. Voelt veiliger nu.
Martin Dijkers
Lees verder
TOP apparaat!
H. van Vlissingen
Lees verder
De Casambi app is handiger dan de Philips app. Heb mn Philips Hue verlichting nu ook in deze app staan, dat is mooi meegenomen 😉