Over ons

Vairus is een samenwerking van meerdere Europese disciplines. Deze innovatieve luchtreiniger werd ontworpen en ontwikkeld in Bergamo, Italië. 

De Casambi chip die de luchtreiniger zo slim maakt komt van het Finse bedrijf Casambi. Door de chip en de sensoren is de luchtreiniger een intelligent apparaat met enorm veel toegevoegde waarde. 

Luchtreiniger Vairus wordt verkocht door Cleaner Creations. Cleaner Creations is een Nederlands initiatief van 2 ondernemers met een ruime ervaring in hospitality, tech en new business projecten.

Vairus is made in Italy

Bestaande luchtreinigers staan meestal op de grond en hebben behoorlijke afmetingen. Bij de ontwikkeling van Vairus was het uitgangspunt een minimalistisch design. Niet alleen moest de unit een krachtige luchtreiniger worden maar ook moest deze een sieraad voor de ruimte zijn. Het ontwerp is een gevolg van de juiste combinatie van vorm, kleur en materialen.

Eind 2020 is luchtreiniger Vairus onderscheiden met de Design Award 2020 van Archiproducts. Archiproducts is een online netwerk voor Architectuur en Design met meer dan 230.000 producten, 3.500 merken en 2,7 miljoen geregistreerde gebruikers. Iedere dag zoeken daar duizenden architecten, ontwerpers, retailers en merken uit de hele wereld naar de beste oplossingen om online te ontwerpen, inspireren, bouwen en inrichten. 

De ondernemers achter Cleaner Creations

Else Schepers is al meer dan 20 jaar actief als ondernemer in de reis- en hospitality branche. Zij wordt gedreven door mogelijkheden die voortkomen uit de nieuwste technieken waardoor de gast een optimale ervaring geboden wordt. Voor Cleaner Creations is Else het aanspreekpunt voor sales, marketing en communicatie.

Louis de Wit brengt een ervaring mee van meer dan 30 jaar als leverancier van armaturen en lichtconcepten. Louis creëert als zelfstandig ondernemer complexe IOT (Internet of Things) projecten in panden van klein (woonhuizen) tot groot (o.a. zorgcomplexen). Louis is voor Cleaner Creations verantwoordelijk voor zakelijke projecten, techniek en logistiek.

Voor thuis en op de zaak

Op deze site vind je consumentenprijzen inclusief BTW. Heb je als bedrijf interesse in luchtreiniging met Vairus? Stuur ons een berichtje of bel ons, we maken een plan op maat voor je.

Luchtreiniger Vairus is voorzien van de nieuwste techniek. Door de slimme chip en sensoren is Vairus uitstekend toe te passen in bestaande of nog te realiseren lichtprojecten.

De besturingstechniek is zowel toe te passen in woningen (consumenten markt) als in bedrijfsmatige omgevingen (professionele markt). Doordat de gebruikersinterface zo intuïtief is, kan iedereen (ongeacht technisch kennis) het systeem direct gebruiken.

We horen graag van je!

Wil je meer informatie of wil je advies?
Stuur ons een bericht, dan hoor je snel van ons.

Cleaner Creations

De Lairessestraat 62 HS

1071 PD Amsterdam
Nederland

BTW: 8224.79.436.B.01
IBAN: NL65RABO0363948511
KvK: 17285850