Over ons

Vairus is het resultaat van een samenwerking tussen meerdere Europese disciplines. Deze innovatieve luchtreiniger is ontworpen en gemaakt in Bergamo, Italië. 

De Casambi chip die de luchtreiniger zo slim maakt komt van het Finse bedrijf Casambi. Door de chip en de sensoren is de luchtreiniger een intelligent apparaat met enorm veel toegevoegde waarde. 

Luchtreiniger Vairus wordt in Nederland verkocht door Cleaner Creations. Cleaner Creations is een Nederlands initiatief en handelsnaam van Sparkland Smart Home. 

Vairus is made in Italy

Bestaande luchtreinigers staan meestal op de grond en hebben behoorlijke afmetingen. Bij de ontwikkeling van Vairus was het uitgangspunt een minimalistisch design. Niet alleen moest de unit een krachtige luchtreiniger worden maar ook moest deze een sieraad voor de ruimte zijn. Het ontwerp is een gevolg van de juiste combinatie van vorm, kleur en materialen.

Eind 2020 is luchtreiniger Vairus onderscheiden met de Design Award 2020 van Archiproducts. Archiproducts is een online netwerk voor Architectuur en Design met meer dan 230.000 producten, 3.500 merken en 2,7 miljoen geregistreerde gebruikers. Iedere dag zoeken daar duizenden architecten, ontwerpers, retailers en merken uit de hele wereld naar de beste oplossingen om online te ontwerpen, inspireren, bouwen en inrichten. 

De ondernemers achter Cleaner Creations, Sparkland Smart Home

Vandaag de dag is techniek niet meer uit ons leven weg te denken. Slimme technologie ontzorgt, ondersteunt en maakt ons dagelijks leven makkelijk.

Sparkland is specialist in Smart Home Systemen. Wij bedenken en integreren slimme producten en oplossingen voor woon-, werk- en leefomgevingen en combineren dit met service en dienstverlening. Wij focussen op innovatie en toepassing van producten die bewezen betrouwbaar zijn. 

Onze innovatieve oplossingen dragen bij aan een comfortabele, veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Sparkland maakt ruimtes slimmer en met Vairus ook schoner. Voor schone lucht moet je binnen zijn!

De ondernemers achter Sparkland Smart Home hebben ruime ervaring in het ontwikkelen, realiseren en beheren van woon- en zorgvastgoed. Hospitality, tech, gezondheid en vitaliteit. 

Voor thuis en op de zaak

Op deze site vind je consumentenprijzen inclusief BTW. Heb je als bedrijf interesse in luchtreiniging met Vairus? Stuur ons een berichtje of bel ons, we maken een plan op maat voor je.

Luchtreiniger Vairus is voorzien van de nieuwste techniek. Door de slimme chip en sensoren is Vairus uitstekend toe te passen in bestaande of nog te realiseren lichtprojecten.

De besturingstechniek is zowel toe te passen in woningen (consumenten markt) als in bedrijfsmatige omgevingen (professionele markt). Doordat de gebruikersinterface zo intuïtief is, kan iedereen (ongeacht technisch kennis) het systeem direct gebruiken.

We horen graag van je!

Wil je meer informatie of wil je advies?
Stuur ons een bericht, dan hoor je snel van ons.

Sparkland Smart Home Cleaner Creations

Elftweg 54

4941 VP Raamsdonkveer
Nederland

BTW: NL 850524131B02 
IBAN: NL 20 INGB 0004 5250 98
KvK: 52619370