Blog

Luchtreiniger Vairus

Vairus vernietigt het coronavirus
Vairus blog

Vairus vernietigt het coronavirus

Vairus werd eind 2020 geïntroduceerd op de markt en was op dat moment reeds uitgebreid getest op bacteriën, gisten, schimmels en giftige gassen. In januari 2021 werd de test met het SARS-CoV2 virus uitgevoerd en ​de uitslag is niets minder dan spectaculair:

Lees verder»
Luchtreiniger Vairus reinigt de lucht van gevaarlijke gassen met fotokatalyse technologie
Vairus blog

Hoe werkt fotokatalyse? Een uitleg.

Het begrip fotokatalyse bestaat uit twee woorden: foto en katalyse. Katalyse staat voor het op gang brengen van een chemische reactie bijvoorbeeld de omzetting van een stof (katalysator) die daarbij niet wordt verbruikt. Het woord foto geeft aan dat de stof die als katalysator werkt onder invloed van licht wordt geactiveerd.

Lees verder»
Vairus blog

Ventileer jij wel voldoende?

Betrap jij je er ook op dat je niet iedere dag lucht? De ramen staan wel op een kiertje maar iedere dag echt luchten, zeg eens eerlijk: doe jij dat wel? Met Vairus in de ruimte weet je in ieder geval zeker dat ieder uur de lucht in de ruimte volledig wordt gereinigd. Dat is een fijne gedachte.

Lees verder»
Is jouw thuiswerkplek schoon genoeg?
Vairus blog

Kun jij goed thuiswerken?

Hoe ziet jouw thuiswerkplek er uit? Als je moeite hebt om je bij het thuiswerken goed te concentreren kan het heel goed zijn dat dit komt door de (slechte) kwaliteit van de lucht in je huis. De luchtkwaliteit heeft namelijk grote invloed op je prestaties.

Lees verder»
Luchtreiniger Vairus haalt pollen uit de lucht
Luchtvervuiling

Stof allergie en hooikoorts

In Amerika is uitgerekend dat een volwassen mens maar liefst 2 eetlepels per dag (!) inademt aan stofdeeltje! Stof bestaat over het algemeen uit grotere deeltjes in de lucht, vaak zijn het dode cellen. Het stof in huizen bestaat grotendeels uit huidschilfers van mensen.

Lees verder»
Luchtreiniger Vairus reinigt vieze lucht met fotokatalyse technologie
Luchtvervuiling

Hoe verwijder je vieze geuren uit je huis?

Gassen en geurtjes kunnen in eerste instantie stankoverlast veroorzaken. Als je er veel van inademt, kun je echter ook nog flink last krijgen van duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid of irritatie van de neus, keel en ogen. Gassen en geurtjes worden VOC’s genoemd.

Lees verder»

We horen graag van je!

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar jouw perfecte
Vairus? Stuur ons een berichtje en je hoort snel van ons.