Betaal mogelijkheden

Betalingsmogelijkheden Vairus: IdealBetalingsmogelijkheden Vairus: Apple payBetalingsmogelijkheden Vairus: IdealBetalingsmogelijkheden Vairus: VisaBetalingsmogelijkheden Vairus: MastercardBetalingsmogelijkheden Vairus: American ExpressBetalingsmogelijkheden Vairus: Bankoverboeking

Kan ik veilig betalen op deze site?

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Online kun je betalen met iDEAL (voor Nederland), Bancontact (voor België), Klarna, creditcard (we accepteren Visa, American Express en MasterCard), Apple Pay of een handmatige overboeking. Je kunt bij ons niet achteraf of gespreid betalen. 

Kan ik een kadobon inleveren op deze site?

Nee, wij accepteren geen bonnen of vouchers bij je betaling. Als je een kortingscode hebt ontvangen kun je die tijdens het betalingsproces invoeren en dan wordt de korting van de totaalprijs afgehaald. 

Aan wie betaal ik als ik op deze website een luchtreiniger koop?

Cleaner Creations is een handelsnaam van Sparkland Smart Home B.V.. Als je een bestelling bij ons doet, gaat jouw betaling naar Sparkland Smart Home B.V., eigenaar van Cleaner Creations en www.luchtreiniger-Vairus.nl. Ons bankrekeningnummer is NL 20 INGB 0004 5250 98 . Als je een betaling aan ons doet, wil je dan je bestelnummer vermelden?

Laaiend enthousiaste reviews

Linda Verdijk
Lees verder
Ik wilde eerst een HEPA luchtreiniger kopen maar dan moet ik zelf die filters vervangen. Met deze hoeft dat niet, dat is een zorg minder.  
T. Vendrig
Lees verder
Als werkgever weet ik hoe belangrijk een goede luchtkwaliteit is voor de concentratie. Ik betrap mezelf er op dat ik telkens in de app de luchtkwaliteit bekijk. Als de IAQ goed is ben ik trots dat we dat goed geregeld hebben.
Henja de Wit
Lees verder
Mag ik ook zeggen dat ik het gewoon een mooi ontwerp vind? Hij staat prachtig.
Thomas B.
Lees verder
Clean, ziet er goed uit!
Ella Olthof
Lees verder
Wat een verschil! Ik had best wel last van hooikoorts maar ik heb nu op kantoor geen last meer van rode ogen of niezen.
Henk van Wijngaarden
Lees verder
Ik gebruik hem in de slaapkamer en ik heb geen verstopte neus meer als ik wakker word. Ik heb net een 2e besteld voor in de woonkamer. Hoop die snel te ontvangen.
I. Knossen
Lees verder
Ik heb deze luchtreiniger gekocht voor mijn moeder voor in haar zorgkamer en hij staat gewoon 24/7 aan. Voelt veiliger nu.
Martin Dijkers
Lees verder
TOP apparaat!
H. van Vlissingen
Lees verder
De Casambi app is handiger dan de Philips app. Heb mn Philips Hue verlichting nu ook in deze app staan, dat is mooi meegenomen 😉

Onze topmodellen

Prijs € 999,- incl. btw

De staande versie of tafelversie kun je overal plaatsen en zelfs meenemen naar je vergadering

Prijs € 1.009,- incl. btw

Heb jij al verlichting aan een 3 fase rail systeem in je winkel of in je bedrijf? Dit model klik je eenvoudig in de rail

Prijs € 1.029,- incl. btw

Als je de luchtreiniger een permanente plek wilt geven in je praktijk of op je kantoor is dit de perfecte variant