Retour
beleid

14 dagen bedenktijd en 24 uur uitproberen

Welke retourmogelijkheden heb ik?

Bevalt het product niet, dan heb je vanaf het moment van de bezorging 14 kalender dagen de tijd om ons te laten weten dat je het product wilt retourneren.

Als je afziet van de koop, stuur je de luchtreiniger onbeschadigd en in zijn originele verpakking kosteloos aan ons retour en ontvang je het aankoopbedrag terug. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het van belang dat het product compleet en onbeschadigd is, in de originele verpakking wordt geretourneerd en dat je onze testvoorwaarden in acht hebt genomen. 

Mag ik het product testen?

Jazeker, wanneer je een artikel koopt op luchtreiniger-vairus.nl, mag je luchtreiniger testen zodat je de werking kunt beoordelen.

Je kunt het apparaat inschakelen en je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de luchtreiniger te beoordelen. Binnen deze 14 dagen mag je de luchtreiniger maximaal 24 uur inschakelen en gebruiken om te testen. Als je de luchtreiniger langer dan 24 uur gebruikt, wordt dit niet langer als een test beschouwd en verlies je het recht op volledige terugbetaling. Als je meer dan 24 uur hebt getest en je wilt toch besluiten het product te retourneren binnen de bedenktijd van 14 dagen, stellen wij een vergoeding voor om de waardevermindering van het product te compenseren.

Het aantal gebruiks-/bedrijfsuren van de Vairus Luchtreiniger wordt bijgehouden en is eenvoudig te raadplegen via de gratis Casambi app.

Hoe meld ik mijn retour aan?

Je kunt je aankoop annuleren door ons te bellen, we maken dan telefonisch een afspraak wanneer we de luchtreiniger weer bij je komen ophalen. Wil je liever schriftelijk je retour aanmelden? Stuur ons dan een bericht per email.

Wordt de bestelling opgehaald of moet ik deze zelf retourneren?

Als je jouw luchtreiniger wilt retourneren, kun je deze kosteloos in de originele verpakking aan ons terugsturen of je mag deze persoonlijk bij ons terugbrengen. 

Het is belangrijk dat het product en de originele verpakking onbeschadigd zijn. Zodra wij jouw luchtreiniger retour hebben ontvangen, beoordelen we samen met jou of je binnen de limiet van 24 uur testen bent gebleven. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij jouw luchtreiniger onbeschadigd en in zijn originele verpakking retour hebben mogen ontvangen, er geen bijzonderheden zijn en je de luchtreiniger maximaal 24-uur hebt getest, dan retourneren wij het aankoopbedrag binnen 1 week op jouw rekening!

Product beschadigd, incompleet, bijzonderheden of meer dan 24 uur getest? Wij nemen contact met jou op en stellen een vergoeding voor om de waardevermindering van het product te compenseren, binnen 1 week retourneren wij het resterende bedrag op jouw rekening. 

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar jouw perfecte
Vairus? Stuur ons een berichtje, dan hoor je snel van ons.