Cityhotel Wood

Cityhotel Wood gebruikt de Vairus railversie

Cityhotel Wood in Middelburg

Als eerste hotel in Nederland heeft Cityhotel Wood in Middelburg luchtreiniger VAIRUS geïnstalleerd. Het hotel had reeds intelligente verlichting aan rails in het hotel en de railversie van VAIRUS was de perfecte oplossing voor Cityhotel Wood. De hotelgasten kunnen nu nog beter ontspannen en slapen door van ultieme schone lucht te genieten op een van de mooiste plekken in Nederland.

Cityhotel Wood ligt aan de gracht middenin het centrum van Middelburg. Op dit unieke plekje verblijf je in “groene” luxe en geniet je  van heerlijke gerechten in restaurant The Green Room. Meer dan 100 jaar geleden huisde er op deze plek een bloeiend houtzagersbedrijf. Cityhotel Wood doet de geschiedenis van deze plek graag eer aan. Tegenwoordig is de specialiteit gastvrijheid in plaats van hout, maar de centrale ligging in de stad is net als toen ideaal te noemen!

Vairus smart railversie

Cityhotel Wood heeft als eerste hotel in Nederland schone lucht met luchtreiniger Vairus

Review

“Het zijn onzekere tijden. Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde. Met VAIRUS in onze hotelkamers bieden we nog meer veiligheid aan onze gasten.”

– Eva van de Parel (hotelmanager)

Vairus ook in jouw bedrijf?

Wil je ook schone lucht in jouw bedrijf voor je medewerkers of je bezoekers? We adviseren je graag over de ideale Vairus oplossing voor jouw situatie.

Er zijn 24 varianten van Vairus, daarnaast kunnen we Vairus customizen voor jouw bedrijf. 

We horen graag van je!

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar jouw perfecte
Vairus? Stuur ons een berichtje en je hoort snel van ons.