Kantoor WCA

Time Out Tours gebruikt de staande tafelversie van Vairus

Time Out Tours

Time Out Tours is een touroperator die wintersportvakanties naar Canada en Amerika organiseert. De reizen worden via internet rechtstreeks aan particulieren aangeboden op WintersportCanadaAmerika.nl.

Op dit moment wordt er op advies van de overheid in de meeste kantoren in Nederland nog deels thuis en deels op kantoor gewerkt. Als straks weer iedereen op kantoor mag werken is men er bij Time Out Tours helemaal klaar voor. Het kantoor is voorzien van een Vairus aan het plafond (inbouwversie) en een de staande versie waardoor de lucht in het kantoor de kwaliteit van een operatiekamer heeft!

Vairus Smart staand​

Review

“Ik kwam al graag naar kantoor maar nu de luchtreinigers geplaatst zijn helemaal. Ik heb best wel last van hooikoorts maar ik heb nu op kantoor totaal geen last van rode ogen of niezen. Dat betekent dat de luchtreiniger ook de pollen uit de lucht haalt en dat ademt een stuk vrijer!”

– Ella Olthof

Vairus ook in jouw bedrijf?

Wil je ook schone lucht in jouw bedrijf voor je medewerkers of je bezoekers? We adviseren je graag over de ideale Vairus oplossing voor jouw situatie.

Er zijn 24 varianten van Vairus, daarnaast kunnen we Vairus customizen voor jouw bedrijf. 

We horen graag van je!

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar jouw perfecte
Vairus? Stuur ons een berichtje en je hoort snel van ons.